Isnin, 12 Disember 2011

Berhijrah.... PART 2

Seperti biasa, mak aku bila dah si anak beriye2 promote produk, dia pun setuju guna, dan try Bio Ever nie......... dalam hati aku berdoa, moga2 dengan produk Bio Ever nie, dpt membantu masalah yg mak aku hadapi.... syukur, alhamdulillah, doa aku dimakbulkan Allah... mak aku amat2 selesa memakai krim Bio Ever nie........ masa mula2 dia pakai, dia kata, ada org tak kenal dia.... mcm tak percaya tu dia.... “eh, Cikgu Jah rupa2nya... ingatkan sape  la tadi...  nampak lebih muda la.... wahh.. Cikgu Jah nampak awet muda...” yg mak aku lak, dah tersimpul2 malu....... tak sempat nak kongsi cerita dia pakai apa nampakkan dia awet muda....  pssst... mak, mak kena belajar ngan yaty tu, klu org tgr mcm tu, mak kena kongsi produk apa yg mak pakai...  wink!!

Ok, tu perubahan yg mak aku dpt, di awal penggunaan Bio Ever.... huhu... dlm hati, nak mak aku sihat, dan tak perlu la menelan berbilang2 tanpa dpt dibilang ubat2 yg dia patut telan tu.............!

So, mak aku teruskan penggunaan Bio Ever nie, SEBAB! Krim nie tak perlu MAKAN! Mcm supplement dan makanan kesihatan yg lain... dia sgt suka! Dia hanya perlu sapu2 jeee.............. sapu2 jee... lagi2 la mmg tabiat dia suka sapu2 minyak angin panas... so, skrg dia tukar tabiat tu, dari minyak angin, ke Bio Ever... dia skrg dah tak perlu makan ubat2an lagi!... Ya Allah, syukur alhamdulillah.......... AKHIRnya!... aku jumpe produk yg hebat dengan IzinMu, Ya Allah, Ya Rab...........

Aku kongsi cerita, apa yg mak aku alami............. dia ada kencing manis, yg mana sebelum2 ni klu dia bedal durian, dia pasti akan flat!...... dan masa musim durian lepas, dengan selamba dan tanpa rasa akan dimarahi oleh anak dia yg sorang nie (yg ala2 nurse klu dpn mata dia), dia bedal, hampir 2 BIJI DURIAN............... noted! 2 biji bukan 2 ulas, ok! ............ wawawaa... aku rasa mcm nak marah dengan tahap kemarahan yg melampau je dengan mak aku time tu............. huhu... boleh lak sebelum dia tgk anak dia meradang, dia cpt2 sambung cerita.......... pas mak makan durian tu, cpt2 la mak sapu krim ko tu.... (Bio Ever) .... mmmm... dlm hati, legaaa...... tapi sempat gak la aku memberi pesanan penaja sambil perli mak aku......... “makkk... klu iye pun, ada krim Bio Ever tu, jgn la over makan durian tu......... issshhh... klu jadi pape, mcmne? Dah lah, mak tu dok berdua je ngan ayah........... makkk...pleaseee.. jgn buat mcm nie lagiii...” .. mak aku menjawab gakk...  “ala, musim durian bukan selalu...” ... mmm... iye la makkk... (dah tak terkata dah aku... ) ...

Ruginya sape2 yg tak gemar makan durian...
Nyummy!!

Itu cerita mengenai kencing manis yg dia ada..... darah tinggi plak, dia pun ada kongsi cerita dengan aku, yg dia dah tak kena mcm sebelum2 ni.... nak naik angin tak menentu.... dan rasa nak pitam je klu terlebih buat kerja rumah..... mengenai gastrik dia pun, dia kata, “Alhamdulillah, dah xde kena lagi skrg nie.... walaupun lambat makan” kantoi!! Jadual makan tak menentu lagi.... mmm.... apa2 pun, aku amat2 la bersyukur, sejak perkenalan aku dengan produk Bio Ever nie, mak aku dah tak perlu maintain ubat2an klinik...


Kencing Manis itu sebenarnya terjadi kerana
kurangnya ION dlm tubuh badan kita


So, bermula la episod, aku join bisness produk hebat ini...... sebab aku nak, org lain merasa mcm mak aku.... bukan mcm mak aku je, mcm aku jugak... yg mana, anak2 aku klu setakat selesema,  kembung, batuk, jatuh basikal, lutut berdarah, dahi benjol, aku capai Bio Ever dengan segera.......... klu masih tak berubah, baru la aku bawa ke klinik utk rawatan lanjut...........

Aku pun byk gak perubahan yg aku alami...... terutamanya dari segi hubungan suami isteri........ huhuhu... sebab apa? Ada laaahhh... rahsia... klu nak tau, sms/call aku di talian 012-7293178 .....  ^_^





To Be COntinue...

2 ulasan:

ummi anum berkata...

Atiey..mahal tak krim ni?

AtiEyZ berkata...

@ummi anum, awak dok spg rgm, kan? klu nak demo, bila2 saya balik, spg rgm, kita leh demo... :) harga, leh tgk kt menu :: Bio~Ever Nano Cream :: klu nak pakai free, ada cara ye... :)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com