Jumaat, 16 April 2010

No Bertuah 6666

STICKY MODE sehingga ada pemenang..... utk new entry, sila scroll down

**********

Hari nie mcm nak bagi hadiah la kat PELAWAT SETAKAT HARI INI di blog http://umiharizahin.blogspot.com/

Disebabkan aku suka no 6...  lahir di bulan 6 .. hari yg ke 6... no ic pun, ada 4 angka no 6, so, dengan rela hati aku nak bagi hadiah pada yg dpt capture no 06666 ....

So, pada kengkawan yg rajin jengah blog aku... dan ternampak angka 06666 pada saat dan ketika korang buka blog aku ni, leh la tinggalkan jejak di komen entry nie, beserta kan email gambar bukti ke atiegurlz@gmail.com ....  :)

Hadiah yg aku nak bagi tu, SURPRISE...


agak2 ada ke ek org yg dpt capture no ni? wallaa.. ntah2 xde..
malu yee....





p/s : kepada pelawat yg dah otai2 tu, diharap tak gelakkan aku ye... maklumlah, baru nak masuk 7K pelawat blog nie..

16 ulasan:

helena's berkata...

setiap sejam kene masuk nih!haha

Umi berkata...

hehee... boleh jerk... pastikan dpt capture no 06666

Faheem Jr berkata...

nak pasang khemah tido depan blog ni la :P

Umi berkata...

hehee... lambat lagi la Faheem Jr... sempat nak gi shopping dulu weekend nie.. :D

Salmia berkata...

wah...kena bekampung kt sini kalau mcm ni.. hihhihi

Umi berkata...

tak yah la berkampung... berkhemah je pun ok.. huhuhu...

hai salmia.. :)

angahfarah berkata...

salam..nk try ler..untung dpt ler merasa hadiah misteri tu..hiihi

Umi berkata...

wslm... boleh.. try la.. hehee.. lama lagi tu.. jenuh nak tunggu no tu..

encik azuwan berkata...

sy akan menang=p

Umi berkata...

wahai encik azuwan.... confident nampak!!.. hehee.. jauh lagi lor...

Salmia berkata...

yay! dapat gak ey capture 6666 tu! hihhihi. sy dah email kt akak picnyer..

Umi berkata...

ok, dik.. tahniah ye... reply mail akak tu..

angahfarah berkata...

wah..tahniah pada pemenang yer...huhu~ x smpt nk capture..time tu plak kena attend meeting..huhuu..next time buat lagik yer..hihi~

Umi berkata...

aar, la farah, tak sangka lak ada pemenang... :)

Salmia berkata...

aah.. next time buat lg yer kak!
hihihi

Umi berkata...

hehe... insyaallah... ada kan contest lak kot? huhuhu...

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com