Isnin, 19 April 2010

Pemenang No Bertuah 6666...

Syukur alhamdulillah, hari nie aku berkesempatan update blog.... Berhari2 tenet di opis nie, wat hal... xleh nak marah, sebab aku menumpang jerk tenet kat sini..... so, kena berbanyak2 bersabar dengan kerenah tenet dan server di sini....

Cuaca di sini, sejak minggu lepas, panas + mendung + hujan + lebat, kesimpulannya, TIDAK MENENTU... sebab tu la server kat opis nie pun tak menentu.......

Dikesempatan ini, aku nak ucapkan TAHNIAH kat adik SALMIA sebab dia berjaya capture no bertuah yg aku nak tu.... huhuhu... hadiah pun aku dah poskan... minta maaf ye dik, klu hadiah tu tak mahal.... leh la wat tanda salam perkenalan kita.... akak ada wat note, tp leh lak terlupe selitkan dlm hadiah tu... so, xde la note utk SALMIA... hehehe... sori yerk...

4 ulasan:

Salmia berkata...

betul tu kak.. ckup sekadar tanda salam perkenalan..
sy tak harapkan apa2 drp kak..
lgpn sy masih baru nak berjinak2 dalam dunia blogging ni.

ala kak, email jer note tu kt sy.. hihihi..

Umi berkata...

xmo la... next time je, k.. hehehe..

angahfarah berkata...

tahniah pd salmiah..
to kak umi..next time leh wat lagik..hihi~ murah rezeki..

laila sanuri berkata...

congrat to salmia!!

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com