Selasa, 20 April 2010

Sabun AQURA ... Sabun Tahan Mengantuk...


Sabun Karbon yang menakjubkan, membersih kulit secara lembut.
Menghilangkan kegatalan dan bau dengan hanya satu mandian. Kelebihan ion negatif dengan sinar infra merah jauh memberi lebih kesegaran serta mengembalikan tenaga.

Sabun Karbon Aqura memberikan kebersihan yang ketara dengan satu sentuhan lembut. Diperbuat dengan menggunakan suhu dan haba yang amat tinggi, karbon merupakan bahan utama disebalik keberkesanan Aqura.

Aqura sebenarnya mengembalikan tenaga semasa anda mandi! Kandungan akti-karbon di dalam sabun mandi mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh. Inilah sebabnya anda akan mengalami keberkesanan Aqura, dan kesegaran yang berpanjangan.

Sabun hitam semulajadi Sabun Mandi Aqura diperbuat dengan serbuk Akti-karbon halus, Nano Silver dan minyak kelapa sawit. Akti-karbon mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh, mengekalkan kesegaran untuk tempoh yang lebih lama.

It’s amazing. After just a week use, my eczema is gone / Menakjubkan. Selepas saya seminggu, eczema saya sudah hilang - Justina Vincent Kuala Lumpur Lin, 36 years, Klang


Saya menggunakan Sabun Muka Aqura pada muka saya selama 2 minggu. Sekarang, muka saya lebih bersih dan saya tidak perlu lagi menggunakan bedak muka. Kulit muka saya terasa lebih lembut dan masalah jerawat saya semakin berkurangan / I use Aqura soap on my face for 2 weeks. Now, my face is cleaner and
I don’t have to use face powder anymore. The skin on my face feels softer and my acne condition has improved.

Anti-Bakteria dan Sterilisasi Nano Silver ditambahkan ke dalam sabun Aqura untuk kesan anti-bakterianya. Apabila ia bertembung dengan bakteria, Nano Silver akan menghapuskan elektron dari permukaan organisma tersebut, menghalang bakteria dari berfungsi dan seterusnya membunuh bakteria terrsebut.

Sebahagian Nano Silver yang tertinggal di atas kulit dan di dalam rongga mengekalkan kesegaran anda untuk tempoh yang lebih lama. Nano Silver membersihkan kulit secara sempurna dengan menghapuskan kulit dan sel-sel yang telah mati. Ia juga mempamerkan keberkesannya untuk jerawat.

Ion-ion negatif dan Sinaran Infra Merah Jauh Akti-karbon mengeluarkan Ion-ion negatif. Digelar “Vitamin udara”, Ion-ion negatif membantu hemoglobin di dalam darah untuk menggerakkan zat-zat dan menukarkannya kepada tenaga.

Akti-karbon juga mengeluarkan sinaran Infra Merah Jauh yang telah terbukti oleh ahli-ahli Sains untuk mempertingkatkan tahap tumbesaran dan kesihatan sel-sel hidup. Sinaran Infra Merah Jauh mengeluarkan jutaan getaran ‘bio’ seminit, yang akan bertindak sebaik sahaja ia bersentuhan dengan kulit. Fungsi ini memperbaharui sel-sel kulit dan melindungi kulit dari kesan penuaan.


Apakah Cecair Karbon?

Cecair karbon merupakan bahan aktif di dalam Sabun Muka Aqura. Cecair karbon diperbuat terutamanya daripada asid pyroligeneous yang diketahui oleh pakar-pakar pelbagai bidang untuk kesan kesihatan dan kecantikannya yang positif, dan digunakan di dalam kehidupan seharian orang Jepun.


Cecair karbon merupakan asid pyroligeneous yang asli. Ia mengandungi lebih dari 200 jenis bahan, termasuk asid asetik, methyl, acetone dan kandungan bahan kimia lain yang lebih kecil. Ia merupakan cecair yang asli dan semulajadi.


Asid pyroligeneous mempunyai sejarah yang lama dan ia diketahui oleh kesan sterilisasinya. Ia telah digunakan selama berabad lamanya sebagai ejen sterilisasi, penghapus bau, dan juga dalam perubatan bagi masalah usus.


Apabila ditambah kedalam air, kesan antiseptik, anti-bengkak dan anti-allergi bahan-bahan organik seperti asid asetik fenol akan mengecutkan saiz molekul air, mempercepatkan penyerapan ke dalam kulit dan menambahkan pengaliran tenaga, menjadikannya sempurna sebagai sabun muka.

Hanya RM10 seunit - 20gm


Siapakah yang patut menggunakan sabun ini:
- pemandu jarak jauh
- pemandu professional
- pekerja 3 shift
- pelajar
- golongan professional yg memerlukan tumpuan penuh terhadap kerjaya
- mereka yang mudah mengantuk
- pengawal keselamatan

Apakah fungsi sabun ini:
- mencerahkan kulit dengan lembut
- menghilangkan kegatalan dan bau badan
- menyegarkan untuk jangka masa panjang
- menghilangkan jerawat
- melambatkan proses penuaan
- pencuci bebas klorin
- mampu menghilangkan ekzema anti keradangan
- membunuh kuman
- membuang toksin dlm badan

Tiada ulasan:

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com