Rabu, 3 Ogos 2011

HariZahin Tidur Dengan Lena.......

Gambar2 di bawah nie, kes keboringan menunggu suami aku gi Guardian cari layer bandage utk luka kat lutut dia lepas terlibat dengan accident jumaat lepas........... tak pasal2 suami aku mc berhari2 lepas kena 3 jahitan........ yg bestnya, dia ada je kt rumah, teman aku bersahur, teman aku berbuka puasa... huhuhuhu.. yg tak bestnya, kesian kt dia, xleh byk bergerak, klu berjalan, terdengkut2.......... cepat2 baik ye....

Snap gambar dlm gelap...
Erkk, mana HariZahin  masa nie?
Tgk betul2, kt belakang umi tu...
 
Oh, mcm nie rupa2nya, klu tgk dr dpn..
Si Nazeem beriye2 pegang stereng..


Kisahnya... ni yg dia buat bila dah dpt pegang stereng

Hah, tu br si Nazeem, nk tau, apa jadi ngan si HariZahin time nie?
Tengok tu, aksi mereka tidur di dlm kereta dengan car seat masing2....

Ya Allah, Umi betul2 tak perasan, anak2 dah lelap
dlm keadaan yg sgt2 comot...

Si HariZahin, klu nak tau diorg dah tido ke tak dalam kereta, bila tak kedengaran lagi suara bergaduh, suara tanya itu ini, suara merengek nk dilepaskan dari tali pinggang dan suara menangiss... klu tiba2 suasana riuh tu, sunyi sepi, confirm diorg dah tido.... sebelum gambar di atas di snap dlm keadaan gelap (suasana malam), Zahin cari pasal, nak dilepaskan.. Umi tak layan, wat dek je... tup2, bila toleh belakang, snap gambar, laaa.... kisahnya.... si Zahin dah tumpahkan bekalan susu yg Umi bawak................ mmm, sabo je la ngan kerenah anak2 nie....



4 ulasan:

laila berkata...

hahahahha..lawak2....dua2 milut ternganga...comel...budak2 nih kalau tidur kan..ahhaha

AtiEyZ berkata...

hahaha... tau xpe... klu la hp aku ada kamera, tiap aksi diorg aku snap wat kenangan.. hihihi...

stellaizz berkata...

hahahhahah cute miut..lihat anak2 ttow....wajah2 suci ketika ttow :)

AtiEyZ berkata...

@stellaizz, huhuhu... tau xpe... sejuk mata memandang.. cuba klu mereka tak tido? panas baran jadi nya.. :)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com