Jumaat, 5 Ogos 2011

Segmen BW Sambil Tambah Follower....



Cara join :


1-Letak header yuyue and linkkan ke entry yuyue/blog yuyue
   Action : betul ke yuyue, gambar di atas yg dimaksudkan?


2-Terangkan serba sedikit tentang blog kamu..
   berapa jumlah follower? berapa lama dalam dunia blog?
   Action : blog akak nie, blog bercerita tentang apa saja mengenai anak2,
   diri akak sendiri, family..  Dan terkini, mengenai testimoni Bio Ever yg byk
   kebaikan ye... utk cantik, sihat, intim.. ngeh3x.... jumlah follower,  br 160..
   segan lak ngan Yuyue, dah beribu2 follower... berapa lama tu, start 2009...
   tak aktif sgt, maklum la, buat entry bila rasa free je kt opis...


3-Tagkan beberapa rakan blogger
   Action : akak tag, Laila, Ainazliena, Chem dan sape2 yg terbaca entry ni..

4-Sudah siap,sila tinggalkan link di komen entry ini
   Action : sebelum tinggalkan link, nk preview dulu...  ^_^





3 ulasan:

Noorul Amera Adnan berkata...

done follow u dari segmen yuyue :) follow me back : BW sambil tambah Follower

iPai berkata...

salam kak atieyz .. saya datang daripada segmen yang sama .. salam kenal !!!

Green Apple berkata...

salam ramadhan & selamat menjalani ibadah puasa...

singgah dari segmen BW sambil tambah follower cik yuyue stories...

follow sini...jemput singgah ke blog saya..

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-sambil-tambah-follower.html

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com