Selasa, 8 Februari 2011

25hb Januari 2011...

Jam 05.01 pagi pada tarikh 25hb Januari 2009, lahir la anak aku yg ke 2..... Syukur, alhamdulillah, genap la usia dia yg ke 2 tahun pada 25hb Januari 2011 yg lepas.... Umi minta maaf ye, Adik (panggilan diri klu berbual ngan abg dia Hariz)... Umi minta maaf ye, Abg Zahin (panggilan diri klu Umi berbual dengan dia dan bahasakan diri dia gitu, antara dia ngan adiknya Nazeem), SEBAB Umi lambat wish di blog Umi nie....




Di usia 2 tahun nie, Ahmad Zahin :

1 - Sudah boleh di minta tolong mengikut arahan...
2 - Pandai pujuk Umi klu Umi dia marah dia....
     "Umiii.........." sambil buat muka manja, peluk Umi dia... :)
3 - Sgt suka menyakat si abg / Hariz...
4 - Dah pandai bercakap, tapi agak pelat..
     Kalau dia bercakap, tapi Umi tak paham, mesti dia ulang2
     sebut perkara tu, sampai Umi paham maksud dia...
       (dah mcm main teka2 lak.. ) :)
5 - Antara febret ahli keluarga aku dengan encik suami...
     Sebab dia suka buat lawak, dan aksi yg mencuit hati / sporting....  :)
6 - Pandai bawak diri klu ada di kalangan org lain selain family dia...
7 - Belum lepas pampers lagi, sebab Umi dia lum rajin nak melayan...



HAPPY BELATED BIRTHDAY, MY SON,
AHMAD ZAHIN BIN MUSZAMIN

Umi sentiasa doakan yg terbaik utk anak2 Umi


9 ulasan:

ainazliena berkata...

happy belated besday Zahin..smoga mjadi anak yg soleh..

Umi berkata...

aminn... terima kasih, auntie mak yong.. :)

laila sanuri berkata...

eppy besday hariz!!! eppy anniversary umiharizahin..

laila berkata...

eh..eh..hepi besday zahiiiiiiin....semoga menjadi ank yg soleh...berjaya duni akhirat!!

** sila abaikan komen tadi ..hehe**

Umi berkata...

hehee, salah orang ler.. :P

Umi berkata...

hah, baru betul.. hehee.. tq2

encik azuwan berkata...

ade rezki kte berbesan..wakakaka..

Umi berkata...

hantaran jgn tinggi2 sgt tau... :P

apisv2 berkata...

mengunjungi , menkomen dan menggegarkan blog anda!
referal dari abg ben.
nice blog;)
blog apisv2©

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com