Jumaat, 29 Julai 2011

Anak Pun Dah Jadi Hantu Durian....

Hohoho... ni la kes, klu si ibu, time pregnant, teringin benor nak makan durian, walaupun dpt makan 1-2 ulas sahaja..... maka, lahir la si anak yg terlalu minat dan suka makan durian... hohoo....

Tak menyempat nak mandi, nampak si abg makan durian
dia pun nak... mm, Nazeem2....  ^_^

Bukan main nganga lagi, si Zahin...

Nyum.. Nyum... sedappp....
Pastu, di malam hari, kepanasan... hihihi...




Syukur la, anak2 aku walaupun hantu makan durian, diorg tak demam.... sebab aku pastikan diorg tak over dos.. huhuhu.... sedap yeee durian... nyummy.... 

7 ulasan:

laila berkata...

wah!! pandai ank2 ummi mamam durian..hehehe...mana gambar ummi makan durian?

AtiEyZ berkata...

xde org nak snap gambo ummi diorg makan durian.. hihii...

Chempaka Aziz berkata...

sama2...ank saya yg 2 thn ni pun antu doyan gak.kt dlm rmh ni dia ntu kecik lah.yg besonya dah tentub mama dia..hihi...so far al hamdulillah.dia ok je mkn durian ni.klu budak dh suka,tak yh nk control2 kan..kasi je..hihi..

AtiEyZ berkata...

@chempaka aziz.. hehee.. comel kan tgk diorg ni mamam durian... :)

ainazliena berkata...

comel + comot..

AtiEyZ berkata...

@ainazliena, hehee... comot sesangat.. makan durian tak ingat, sampai kentut pun bau durian..

Princess Solehah berkata...

auni pun suka makan durian...pantang nampak kita makan durian, dia pun turut serta :)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com