Jumaat, 29 Julai 2011

Gara-Gara VSS.....

Apa yg di desas desus kan bertahun2 sebelum nie, terlaksana dan telah ditunaikan oleh company tempat aku kerja... berita yg sgt2 tidak menggembirakan.... Company tempat aku kerja dah isytiharkan, close 1 plant dari 2 plant... sooo...................... HOD telah membuat keputusan, memberi VSS kepada org2 yg terlibat.... kalau ikutkan aku terlibat sama, tapi tak sangka rezeki aku masih ada lagi di sini, atas sebab, bos aku dah hantar surat resign sebelum keputusan VSS nie diumumkan kepada pekerja....

Kak Yati M (ex-bos kecil aku)
Org sekeliling cakap, sejak dia hantar surat resign,
merebak ke 1 plant production yg dia handle...
wawaawa..... VSS dah melanda.....

Salah 1 mesin yg aku handle...
Dah bungkuss...  ;'(

Antara yg telah meninggalkan Hydro...

Pak Ijat, HOD tak nak lepaskan dia VSS,
sebab dia antara org kuat, tp dia tetap nak VSS,
ada target BIZ....

Kenangan di malam dinner farewell Kak Yati M..
Pak Ijat, aku merindui muu.. hihihi...

Sarapan bersama2 sebelum akak2 ku bakal meninggalkan Hydro

Dari kiri, Kak Ina, Apple, Nana, Kak Ita, Kak Nor dan Kak CT
Yg bakal meninggalkan kami, Kak Ina, Kak Nor dan Kak CT
Semoga kalian lebih success di luar sana...
Why does it take a minute to say hello and forever to say goodbye?
 ~Author Unknown




2 ulasan:

kakyong berkata...

banyak gamaknya nilai VSS tu... ;)

AtiEyZ berkata...

@kakyong, aar, utk yg dah kerja lama, byk nilai yg diorg dpt.. tp yg tak bestnya, saya kehilangan rakan kerja... hohoo..

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com