Jumaat, 21 September 2012

Seronok.... Saya dapat lagi...

Syukur, alhamdulillah.... terima kasih Allah... rezeki yg Kau berikan kepadaku dari part time biz yg aku ceburkan diri tak sampai pun 2 tahun, rezeki yg melimpah ruah Kau berikan.....

Kau tunaikan janjiMu, "sekiranya kau berusaha dan tidak putus asa, pasti Aku akan beri ganjaran" ... Syukur.. dgn biz projek krim Bio Ever, Kopi Mineral dan V3SR Body Programming, ramai yg mendapat manfaat dari produk2 ini, dengan izinMu Ya Allah.....

1st cek yg saya terima dari stokis STG ...  October 2011.. full story di link INI ... permulaan saya dlm biz ini.... syukur...

2nd cek saya dpt pada Dec 2011... full story di link SINI

Gambar dukung anak tu, saya dpt cek kali ke 3.... masa tu mmg tak sangka akan dpt cek... ingatkan lain kali br mentor kasi... syukur.. alhamdulillah.. masa nie, adik Intan Diana Roslan jadi new biz partner saya... skrg beliau dah jadi trained consultant yg hebat.. boleh klik blog nama beliau utk link ke blog beliau...
Mega Road Show di Batu Pahat
pada 08/01/2012

Terima kasih Allah..

Dan terkini, dapat lagi......... tak boleh tahan tgk ramai biz partner yg dapat... syukur, saya dpt lagi... cek kali ke 4... pada 16/09/2012 yg lepas..... kali ni, new biz partner saya, kak Mahanun Mahmud.. boleh klik nama beliau utk ke blog beliau.. skrg pun dia dah semakin hebat sharing produk... tahniah kak.. 



My Leader yg sampaikan cek sebagai wakil stokis... :))


Alhamdulillah..... Ya Allah, Kau gandakan lagi rezeki yg Kau berikan ini...
terima kasih Allah..


:: ADA YG BERMINAT MENJADI BIZ PARTNER SAYA, SAYA AKAN BIMBING SEHINGGA BERJAYA BERSAMA-SAMA... KAMI SEDIAKAN ILMU, SISTEM DAN MENTOR .. HUBUNGI 0127293178 @ ADD FRIEND DI FB ::


~KEJAYAAN ANDA KOMITMEN KAMI~

2 ulasan:

Anum Shukri berkata...

Alhamdulillah..semua dengan izinNya..doakan akk cepat2 naik SM ya..

AtiEyZ berkata...

kak @anum, insyaallah.... pasti!!... sebelum masuk tahun baru, akak sudah pun SM... terima kasih Allah..

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com