Khamis, 30 Jun 2011

Awaiting Moderation...

Jadi serba tak kena lak, tak jengah blog peserta yg dah join CONTEST AKSI SI CILIK... tak pernah2 aku dah tido, bgn di awal pagi mcm nie (jam 3  pagi), buka laptop, online..... hr nie aku lakukan perkara diluar kebiasaan, sebab aku nak clear kan mana2 komen peserta yg masih Awaiting Moderation..........

Terima kasih sekali lagi kepada yg sudi join.... mcm2 aksi si cilik yg saya dah tgk... comel, cute, buatkan saya tersenyum sendiri..... klu sambutan menggalakkan, saya nak tambah lagi hadiah saguhati, tak pun, cabutan bertuah...... apa2 pun, saya akan update lagi ye...  setakat pg nie, ada lagi 7 awaiting moderation... nti saya update 1 per 1 ye... 


Kepada yg dah jadi follower dan dah tersenarai dlm list peserta contest, boleh tak info saya, klu2 saya belum jd follower kengkawan... tujuan contest tu, saya nak tambah kenalan... best klu dpt kenalan br dari seluruh Malaysia.. walaupun saya ni tak selalu dpt komen di entry org, saya rajin baca... heehee... saya nak jd follower utk blog personal kengkawan semua.... 

Ucapan sebelum saya sambung tido lagi 2 jam nie, SELAMAT BERKENALAN dan GOOD LUCK kepada semua peserta dan bakal peserta (hehee, mcm ada je yg nak join lagi) ... da daaaa....................... 

5 ulasan:

Ima Salsuzaima berkata...

waaaaaa..awal tu..hehe

puan nina berkata...

slmt berkenalan =)

Pasir Gudang kat ne tu?nina kat Kota Masai ^_^

AtiEyZ berkata...

@ima, aar.. pas wat susu anak, online kejap... tp malam td tak terbangun terus lak.. hehe

AtiEyZ berkata...

@puan nina, kota masai gak, jln bacang.. nina?

puan nina berkata...

nina kat nenas =)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com