Selasa, 9 Mac 2010

Hensem tak?....

Hari nie, aku kemaruk melihat seorang jejaka.... elok rupa parasnya.... aku mengagumi keindahan ciptaan Tuhan yg ada pada dia............... Ntah kenapa, pregnant kali nie, aku kemaruk nak melihat wajah empunya diri..... tapi, susah la nak jumpe dia.... sebab opis dia dengan opis aku, jauh..... klu bertembung jerk, baru leh lihat dan memuji keHENSEMan yg ada pada empunya diri......... huhuhu...aku bukan dah jatuh cinta tau... cuma, aku sukaaaa sgt tgk wajah dia.........................


Nak tau tak sape org berkenaan? dia merupakan Manager Director di tempat kerja aku skrg nie................ huhuhu... hensemmmm....




p/s : tu pun nak buat entry kan... yg pasti, aku nak simpan gambar dinner lepas nie dlm blog aku.........

2 ulasan:

temp. housewife berkata...

hensem cuma omputih tak suka mandi. busuk. hehe
tak tahu la bos umi. tapi ramai kiwi kat sini mmg sembur perfume banyak2 je pg2. bila tghr sikit, mulala bau busuk sikit. huhu

Umi berkata...

oo.. iye ke, kak? hehehe.. saya tak sempat lak nak bau, wangi ke tak.. sebab jarang jumpe... :D

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com