Selasa, 15 Disember 2009

Mr Propito <-- sape mamat nie?

Mr Propito tu, aku pun sebenarnya tak kenal mamat nie... ntah sape ntah, tetiba muncul kat cbox aku, ajak exchange link... terkezut gak la kan, tetiba ada lak org nak exchange link ngan aku, yg baru je nak berjinak2 dengan blog...

La nie, dia ajak aku main GAME ngan dia... huhu... dgr perkataan GAME, mcm menarik.. dlm kepala nie, ingatkan GAME mcm BLOCK tu ke.. mcm PACMAN ke... mcm GAME dlm PS2... tapi, GAME lain la plok... huhuhu.... ok, la.. GAME lain pun, lain la.. aku sahut cabaran dia.. sebab, aku nak org yg berpengalaman dlm blog nie, komen blog aku yg soo simple, dan tak menarik nie (eh, aku lak kutuk blog sendiri.. hehehe)

Erm, xde apa aku nak KUTUK blog ko la bro..... pada aku, NICE la blog ko.. sebab aku suka blog yg simple... yg mudah aku nak jenguk... yg tak berat.. yg tak perlu aku tunggu berjam2 nak tgk NEW ENTRY bro tu... kaler HIJAU tu, aku suka... redup je mata memandang, mcm memandang kehijauan alam semesta.. hehee.. ko jangan bangga plak, bro....

By d way, THANKS la, ko sudi jadikan aku REFERRAL ko utk join CONTEST HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.... dpt la aku merasa RM10 dari penganjur DENAIHATI... hehehehe...

Aku lum abis la baca semua entry2 bro tu... nti la yerk... baru je baca entry KEAJAIBAN MINDA (aku boleh baca, tapi tak lancar, sebab very2 low bab English Language.. ) dan MALAS UNTUK HIDUP LAMA (tips yg aku selalu gunakan tanpa sedar.. hehehe)

Dah la, kat sini dulu la entry aku pasal ko, bro...

Eh2.. jap2... blog lu tu xde gambar personal eh? takut awek marah kee?? huhuhu...

Roger n out...

2 ulasan:

Mr ProPiTo berkata...

sori ..tak perasan..hehehe....
nanti baca la entri2 aku.zzzzz

UmiHariZahin berkata...

oh, xpe... dah baca, cuma tak komen2 jerk.. :)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com