Selasa, 6 Oktober 2009

Achik....


Achik... panggilan anak2 aku utk satu-satunya akak aku a.k.a pengasuh anak2 aku.... sebab adik beradik aku, 4 lelaki, 2 perempuan.. lately nie, dia selalu ngadu tak sihat... sebab nya, dia disahkan pregnant anak no 4.... so, aku ada letak mini calender for pregnancy.. jgn salah paham, tu bukan aku, tu akak aku... hehehe... dia berdebar2 lak ngandung kali nie.. iye la, klu aku pun, anak bongsu dah 6 tahun, tetiba disahkan ngandung lak.. huhuhu... cuak gak kan, bila ingat2 balik, sakit nak bersalin tu.... akan dialami lagi... nie la, Achik a.k.a pengasuh anak2 aku... erm, pasni, aku kena cari taska utk anak2 aku... sebabnya, nti klu Achik dah bersalin, dlm pantang, sape plak kan nak jaga bujang2 aku tu... so, kena la hantar taska... ok, ucapan utk Achik... JAGA DIRI BEBAIK... MOGA2 SEMUA DIPERMUDAHKAN... AMINNN.... :)


2 ulasan:

aKu PeNcHEnTa berkata...

ooo..ni lah aciknyer..hehe..dia yang pregnant ingat awk..

UmiHariZahin berkata...

hah, nie la orgnya... saya lak yg surprise nak tunggu baby dia lahir.. :)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com