Sabtu, 27 Jun 2015

Apa rahsia berat turun lebih 20kg?....

Dah xde rahsia lagi.... tgk la tu, gambar terkini Mentor CDM Norazlin Nordin.... makin SLIM, GORGEOUS!!!.. bergambar dah tak perlu nyorok2 lagi... ssoo sweett!...
.


<< RAHSIA KAK LIN TURUN LEBIH 20KG DENGAN SET KEMPIS PERUT >>

Ramai sngt yg bertanyer…
Bagaimana, macam mana nak SLIM, SELAMAT DAN SIHAT... jom saya kongsikan rahsianya..
.
Nak slim USUS perlu DICUCI
.
Detox adalah proses utk bersihkan usus drpd segala toksin, lemak & lendir yg melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.
.
Detox sgt penting sblm mengambil supplement supaya tahap penyerapan nutrisi pada kadar paling optimum. Proses detox akan buang kotoran dan ber sihkan usus.
.
Proses kuruskan badan kurang berkesan kemungkinan besar ianya berpunca daripada usus yang penuh toksik dan tidak menyerap nutrisi dari product secara optimum.
.
Jadi jika anda nak kurus atau dalam proses nak kurus, perkara pertama yang perlu dibuat adalah detox! Iaitu bersihkan usus
.
Cara mudah amalkan SET KEMPIS PERUT jer (Gabungan Mineral Coffee dan Garlic) Berfungsi untuk menguruskan badan dan mencuci usus yang kotor . Jadi, kesan penurunan dan proses menguruskan badan berlaku secara semulajadi tanpa sebarang kesan sampingan yang membahayakan kesihatan.
.
KHASIAT MINERAL COFFEE

đź”… bersifat alkali.
🔆mengawal SELERA makan
đź”…GARAM Buluh, memang membantu proses detoks
đź”…MENGAWAL berat badan
đź”…HILANGKAN gastrik
.
KHASIAT Garlic Tablet
.
Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah,
mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
Menghalang pembekuan darah untuk mencegah berlakunya trombosis.
Membantu dalam fungsi penghadaman dan melegakan perut kembung dan ulser peptik.
Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit. Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme
.
JOM LAWAS PEMBUANGAN & SLIM
dengan SET KEMPIS PERUT(Garlic + Mineral Coffee) !!!
Jadilah pengguna Bijak Sekarang!!
.

Berbelanja Dapat Bonus… ANDA Mahu??
PM/Wassap saya sekarang!!
‪#‎CoachHaryaty‬ 011-28631380
FREE GIFT MENANTI 10 YG TERAWAL!!
.
Cara yang paling sihat dan Mudah!!!
U CAN SLIM WHILE U EAT...
.
‪#‎ProjekSTG‬
Produk Superbrand
‪#‎ProjekVOGUEraya‬
‪#‎LetSuccessMakesTheNoise‬

Tiada ulasan:

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com