Rabu, 20 Mac 2013

Malangnya lagi.......

* FAKTA ATAU AUTA * RENUNG2KAN LAH DAN MULA BERTINDAK

MALANGNYA LAGI....

dengan kesibukan bekerja badan menjadi letih menyumbang kepada pengeluaran keputihan lagi penat badan tu lagi banyak keputihan keluar.

MALANGNYA LAGI DAN LAGI...


keputihan yang tidak di cegah, menjadikan kemaluan berbau busuk dan meloyakan. menjadikan gatal - gatal dan tidak selesa. dan berjangkit kepada suami ketika melakukan hubungan intim. suami pon mengalami masalah gatal - gatal dan berbisul ataupon berjerawat di kemaluannya.

MALANGNYA LAGI DAN LAGI DAN LAGI....


wanita - wanita ini meminum air batu mengakibatkan peranakkan dan rahim menjadi kembang. menjadikan keadaan faraj lecak berair. mengurangkan rasa cengkaman ketika melakukan hubungan kelamin. membuatkan suami berdayung lebih dan memenatkan jika sering berulang akan menjadikan bosan dan tidak sensasi lagi.LEBIH PARAH DAN LEBIH MALANG KEADAAN ITU....

Bila bibir faraj ternganga dan laluan rahim longgar kerana sudah melahirkan anak berkali - kali. menjadikan perkara- perkara malang di atas lebih parah dan susah dibendung.

INI SEMUA MENJADIKAN ANDA BERASA RENDAH DIRI DI HADAPAN SUAMI DAN RASA HILANG KEYAKINAN DIRI UNTUK BERMESRA DAN BERCINTA.

Dan lebih menduka citakan kelukaan ini ditambah lagi dengan stress dan bebanan tempat kerja. menjadikan anda

BERTAMBAH JAUH DENGAN SUAMI ANDA. AKHIRNYA ANDA CEMBURU, CURIGA, BERTENGKAR, RENGGANG, DINGIN DAN ANDA SUNGGUH MEMBOSANKAN kerana GAGAL MENGHIBUR HATI SUAMI. AKHIRNYA... terbuka luas peluang suami anda merebut kehangatan cinta wanita lain. dimana disitu anda sudah kesepian dan ditinggalkan.


KETIKA ANDA MENYEDARI.....

RAMAI PAKAR KAUNSELING SURUH ANDA MENJAGA BILIK TIDUR.
malangnya wanita...tidak menyedari kegagalan rumahtangga adalah kegagalan ditempat tidur. kegagalan berkomunikasi dan menjalin cinta selepas berkahwin dan melahirkan anak.

MENJAGA CINTA, MENJAGA SUAMI NO.1 JAGALAH KESIHATAN RAHIM ANDA.

RAHIM YANG SEHAT, MUKA AKAN BERSERI DAN BERCAHAYA.
RAHIM YANG SEHAT, BADAN CERGAS BERTENAGA
RAHIM YANG SEHAT, FARAJ CANTIK DAN WANGI

TIADA MAKNANYA LAGI..jika kita berpakaian cantik, berkereta besar, berumah besar, berpangkat tinggi dan duit yang banyak

JIKA KITA GAGAL MEMBAHAGIAKAN SUAMI YANG KITA CINTA.
JIKA KITA GAGAL MENGEKALKAN AYAH UNTUK ANAK - ANAK KITA.
JIKA KITA GAGAL MEMPERSEMBAHKAN DIRI YANG TERBAIK UNTUK SUAMI KITA..

JOM BER V3SR atau sekurang2nya BER 'BE' !!

Tiada ulasan:

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com