Jumaat, 15 Februari 2013

Bukan Tak Nak... TAPI.......

Mmmm.... terkezut dgn teguran opismate saya,
"KAK, YOU PREGNANT LAGI KER...?? "




Aduiii.... sabar je la dgr teguran tu.... BUKAN xnak mengandung lagi, CUMA aku rasa, aku perlu 'berehat' ...  ^_^

Anak2 aku semakin membesar... perlukan perhatian... terkenang pengalaman mengandung dan melahirkan 3 anak ku sebelum nie.... ada hikmah, Allah beri aku rezeki anak2 yg rapat....

Adakah teguran opismate ku menunjukkan, peningkatan 'kawasan' yg tak sepatutnya? hehehee....


So, sejak di tegur tu, aku mula amalkan LACTOLITE yg selama nie, aku minum ikut 'mood' ... ngeh3x.... 

Apa yg best ye dgn LACTOLITE nie... dgn hanya 2-4 sachet, aku dah mula rasakan 'kawasan' yg dimaksudkan tu, seperti aku menahan nafas....  :D

Jom baca, apa kelebihan LACTOLITE :


LactoLite ni ialah minuman kesihatan serbuk yogurt kultur hidup dan inulin. LactoLite membantu menjaga dan MEMBERSIHKAN usus kita dan MEMULIHKAN boleh diminum oleh orang yang kurus atau besar….yg kurus tak semestinya usus berseh ye dok? jadi, eloklah kita cuci usus kita….penangan LactoLite ni sangat hebat….

Kultur Hidup ni membantu dalam pencernaan, tingkatkan pergerakan usus, membantu penghadama...
n, menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria. Inulin membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman.

Lain2 kelebihan Lactolite ni:-

* Menyingkirkan toksin badan
* Menggalakkan metabolism
* Mengurangkan beban badan
* Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
* Membantu dalam penghadaman
* Membantu melegakan sembelit
* Membantu sintesis vitamin

Macamana nak minum ye? LactoLite ni boleh di minum awal pagi atau sebelum tidur. 1 sachet je sehari. campurkan dengan setengah gelas air…mesti air sejuk…tak mau air suam or panas…nanti bacteria mati la…nak lagi sedap, boleh campur dengan nestle bliss ke, rebina ke…depends…lepas tu jgn lupa minum air 8 gelas sehari untuk tolong flush….

Kesannya, LactoLite ni tak menyebabkan kita cirit birit mcm ubat2 lain…tak de la berlari ke tandas beberapa kali sehari tu…kita membuang macam biasa je…tapi pencernaan lebih baik tau..lagilah elok untuk orang2 yang susah membuang atau sembelit tu….

Harga? yang paling murah dan berkesan tau…ada yg mahal tapi berkesan, ada yang murah tapi tak berkesan, ada yg mahal tapi tak berkesan…TAPI Lactolite, murah dan berkesan gitu!

CONTACT SAYA : 012-729 3178 (best price menanti anda..) :)

3 ulasan:

Ms~M@T@HaRi^Z berkata...

blh bg saya maklumat lanjut shamiez87@gmail.com

Ina Hashim berkata...

salam,
Lactolite ni keluaran mana eh?Boleh emelkan details produk pd saya at hezlinahashim[at]yahoo.com

AtiEyZ berkata...

@Ms Matahari dan @Ina Hashim, saya dah email awak ye.. boleh sms 0127293178 saya utk maklumat lanjut... TQ

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com