Ahad, 23 Oktober 2011

Mesti Lakukan Perubahan....

Huh, susah tul aku nak bergambar 1 family... dari aku family aku dah bertiga, berempat, dan latest, berlima, boleh kira berapa keping sgt la gambar aku 1 family... lagi2 my Husband tu... payah tul nak bergambar bersama.... gambar paling byk masa bersama2, time kami kahwin... tu pun sebab terpaksa kot, maklum lah jadi pengantin, takkan xde bergambar2 kan... heehehe.... Husband aku tu, sorg yg pemalu........ klu org tak kenal dia, akan ckp, dia sombong... dia pulak seorg yg suka buat hal sendiri....... tapi xpe, dia mcmne pun, aku tetap kena hormat dia dan layan dia sebagai seorg suami... 

Gambar Terkini Raya Lepas....



Sejak2 aku berkecimpung dlm dunia perniagaan BIO EVER nie...... aku dah mula mengubah cara hidup aku sikit demi sikit......... leader group aku ada berpesan, kalau nak berjaya "kita mesti ubah cara hidup kita....... kita kena lakukan byk pengorbanan.......... bersabar dlm apa jua rintangan" .. huhuhu... so, aku dah mula kena tinggalkan anak2 aku di bawah jagaan suami aku (terima kasihnya abg, tolong jaga anak2... ), semasa aku ada appointment, bila aku kena hadir ke kelas... antara ayat2 leader/mentor yg selalu dia pesan "kita nak berjaya, mesti cukup ilmu dlm dunia perniagaan... kena dgr dan ikut cara leader, insyaallah boleh berjaya.." aku sekarang tgh cuba.... cuba mengikut jejak leader2 dlm group aku............... terima kasih, Ya Allah... KAU telah temukan aku dengan mereka2 yg sudah berjaya di dalam dunia perniagaan... KAU telah bg aku peluang..............permudahkan la urusan ku ke arah yg diredhai... TERIMA KASIH, YA ALLAH...................




Kalau ada kawan2 yg berminat nak tau lebih lanjut mengenai produk BIO EVER ni, boleh la kawan2 contact aku ye, 012-7293178.... sms saje pun boleh... aku dpt peluang nie, aku suka share pada yg berminat... 


Syukur, alhamdulillah, aku dpt membantu org2 yg memerlukan terutamanya yg SAKIT nak SIHAT.... yg SIHAT nak CANTIK..... yg nak jaga kebahgiaan rumahtangga dan nak IKAT SUAMI pun boleh............. dengan 1 produk ni saja.............. TERIMA KASIH, YA ALLAH...........










4 ulasan:

ainazliena berkata...

good luck umi..kejayaan kita bgantung pada usaha kita..

ailal berkata...

syukur...

AtiEyZ berkata...

@ainazliena, terima kasih... tu la, kena usaha lebih.. berkorban tinggalkan anak2.. nasib baik hsband sokong.. syukur..

AtiEyZ berkata...

@ailal? hehe.. mesti typing error tu.. alhamdulillah, syukur.. semua kerana Allah mengizinkan..

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com