Rabu, 4 Mei 2011

Tidak Berkesempatan BerBLOG dan BLOGWALKING...

Sgt2 rindu nk blogwalking mcm sebelum2 nie.... blog sendiri ni pun, dah lama tak berupdate... nak update kosong je, xde gambar kan tak best kan...

Lagipun, mcm tak best ek, kita taip2 cite3 kt  blog kita ni, xde yg tinggalkan komen... hehee.. mcm aku ler tu.. suka blogwalking, tak tinggalkan komen kt blog org... org buat kat aku lak.. tapi ada ke org dtg jenguk blog aku nie? hahaha.... sebab tu org ramai gi facebook... lebih cpt dpt feedback dr rakan2 taulan dan sedara mara.... :)

Adik bongsu yg satu2nya adik aku tu, dah merisik anak dara org.... dan dia bagitau, bakal bertunang pada 29hb Mei nie... dan bakal langsung majlis nikah pada raya cina tahun 2012.... wah, cepat tul adik aku tu wat keputusan.... terjawab la sudah persoalan, sape yg bakal teman hidup adik bujang ku sorang sepanjang hayat ye... amin..... moga2 berkekalan hendaknya..  :)~



3 ulasan:

laila berkata...

tahniah!!..utk adek ko.
sama lah mcm aku...bz ler..hehe

Zuwairi Aiman berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Umi berkata...

@laila, terima kasih..
@zuwairi, salam.. sama2 la kita

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com