Sabtu, 30 April 2011

Siapa Nak Hadiah PERCUMA.....

Aku nak buat contest... nak kasi hadiah PERCUMA pada pemenang.... jumlah hadiah UTAMA bernilai, RM100... Hadiah dah ada, cuma tajuk contest aku masih belum terfikir lagi...

Anda2 yg sudi baca dan jengah blog aku nie, ada idea tak? contest apa sesuai utk aku adakan?

Sila bg idea dan tinggalkan komen idea anda di entry nie.... dan anda2 yg sudi bagi idea tu, akan aku adakan Lucky Draw....


Sampai2kan la pada geng2 kalian ye...




:: Sekian, TERIMA KASIH ::


3 ulasan:

Salmia berkata...

uii.. lumayannya hadiah..

jemput join GA saya ye kak :)

http://salmiahehehe.blogspot.com/2011/04/special-giveaway-salmia-punya-pasal.html

Umi berkata...

bg la idea... xde idea ar...

oo, ada giveaway. ok..

encik azuwan berkata...

idea3..hehe

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com