Jumaat, 18 Mac 2011

Sabun Tahan Mengantuk - PROMOSI (CLEARANCE STOCK)...

Tolong promote dr member

Sape2 berminat, boleh PM saya ye, di address mail, atiegurlz@gmail.com Sabun AQURA - harga biasa RM10 = 1 ketul

HARGA PROMOSI - RM10 = 1 ketul termasuk pos

*****************************************************
Sabun Karbon yang menakjubkan, membersih kulit secara lembut.Menghilangkan kegatalan dan bau dengan hanya satu mandian. Kelebihan ion negatif dengan sinar infra merah jauh memberi lebih kesegaran serta mengembalikan tenaga.

Sabun Karbon Aqura memberikan kebersihan yang ketara dengan satu sentuhan lembut. Diperbuat dengan menggunakan suhu dan haba yang amat tinggi, karbon merupakan bahan utama disebalik keberkesanan Aqura.


Aqura sebenarnya mengembalikan tenaga semasa anda mandi! Kandungan akti-karbon di dalam sabun mandi mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh. Inilah sebabnya anda akan mengalami keberkesanan Aqura, dan kesegaran yang berpanjangan.


Sabun hitam semulajadi Sabun Mandi Aqura diperbuat dengan serbuk Akti-karbon halus, Nano Silver dan minyak kelapa sawit. Akti-karbon mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh, mengekalkan kesegaran untuk tempoh yang lebih lama.

Anti-Bakteria dan Sterilisasi Nano Silver ditambahkan ke dalam sabun Aqura untuk kesan anti-bakterianya. Apabila ia bertembung dengan bakteria, Nano Silver akan menghapuskan elektron dari permukaan organisma tersebut, menghalang bakteria dari berfungsi dan seterusnya membunuh bakteria tersebut.


Sebahagian Nano Silver yang tertinggal di atas kulit dan di dalam rongga mengekalkan kesegaran anda untuk tempoh yang lebih lama. Nano Silver membersihkan kulit secara sempurna dengan menghapuskan kulit dan sel-sel yang telah mati. Ia juga mempamerkan keberkesannya untuk jerawat.


Ion-ion negatif dan Sinaran Infra Merah Jauh Akti-karbon mengeluarkan Ion-ion negatif. Digelar “Vitamin udara”, Ion-ion negatif membantu hemoglobin di dalam darah untuk menggerakkan zat-zat dan menukarkannya kepada tenaga.

Akti-karbon juga mengeluarkan sinaran Infra Merah Jauh yang telah terbukti oleh ahli-ahli Sains untuk mempertingkatkan tahap tumbesaran dan kesihatan sel-sel hidup. Sinaran Infra Merah Jauh mengeluarkan jutaan getaran ‘bio’ seminit, yang akan bertindak sebaik sahaja ia bersentuhan dengan kulit. Fungsi ini memperbaharui sel-sel kulit dan melindungi kulit dari kesan penuaan.

Tiada ulasan:

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com