Isnin, 17 Januari 2011

Over Slim?!!....

Sabtu lepas, 1 family gi Econsave... dalam hati, target nak timbang di penimbang yg ada kt situ... klu sebelum nie, berat aku 63.3kg... dan yg lepas nie, 63kg... huhuhu.. turun 300 gram dlm masa 3 minggu.... ok la tu kan, ada perubahan... aku akan terus timbang di penimbang nie, supaya aku leh tau, berat aku turun ke, maintain ke, naik ke......... dan sudah semestinya, masih dlm OVERWEIGHT... hehehe...

Eh, tapi kenapa tajuk OVER SLIM? huhu... Over Slim tu, bukan aku, tapi anak aku Ahmad Hariz... alahai, sian anak Umi.... mak ye, Over Weight, si anak lak, Over Slim... kesian... utk rekod sabtu lepas, tinggi Ahmad Hariz, dibacaan penimbang tu, 93cm (masa ni, dia tunduk2... tak diri tegak2.. tup2 dah keluar rekod tinggi dia) dan dengan ketinggian tu, berat dia cuma 14.6kg......... nak kata dia tak suka makan, makan leh tahan berselera skrg nie.... dan kuat menyusu... tapi disebabkan dia agak pelawas orgnya... makan byk sikit, harus la akan ke toilet lepas tu..... huhuhu... (penat nak melayan dia gi toilet..... walaupun Nazeem tgh mengempeng, aku kena gak kendung Nazeem gi toilet tgk si Hariz melabur.... )





p/s : tak sempat timbang si Ahmad Zahin... sebab ayah diorg dah tak larat nak melayan diorg meragam... huhuhu...


3 ulasan:

ainazliena berkata...

trun 1kg lg...chaiyokk..truskan usaha mu..

Umi berkata...

mcm tak caya la penimbang td tu... aku akan tetap gunakan penimbang econsave utk terus pastikan target tu mengena... ekekkee...

transformed housewife berkata...

lama tak komen kat sini. mungkin lps ni lg senang turun bila ligat menguruskan anak2.

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com