Jumaat, 3 September 2010

Appointment 02/09 - Semalam....

Semalam aku dpt MC sebab tak cukup rest, anak2 aku tak sihat... meragam yg tak agak2 di malam hari.... di petang hari lak, aku ada appointment di KKPG mcm biasa.... syukur, alhamdulillah, kesihatan aku ok... cuma, berat aku turun 1.3kg dari yg asal.... dari 71.6kg turun jadi 70.3kg... wah, nie klu aku tak pregnant, amat2 la suka ye, maklum la, slim sikit dari sebelum bulan puasa... hehee..... tapi, kenapa berat aku turun byk mcm gitu pun, nurse tak de bagi nasihat bagai.... confuse lak.... diorg nie tak risau ke berat aku turun byk mcm tu dah hujung2 pregnant nie? mm.. pelik nie.....

Dalam kiraan nurse yg check aku tu, semalam aku genap 36 minggu.... kenapa sticker pregnant yg aku buat kat blog nie, lebih seminggu dari kiraan diorg ek? mana satu aku nak ikut nie...... teringat akak aku, waktu usia kandungan dia skrg nie, dia dah kena paksa bersalin....... mcmne la perasaan org yg mcm akak aku, kan... dipaksa  bersalin?.. tuan punya diri je yg tau mcmne rasa saat itu... dan syukur alhamdulillah, si ibu dan baby selamat dan kini semakin sihat....

ni la baby akak aku tu...
dah nak 5 bulan dah...

9 ulasan:

encik azuwan berkata...

owh..aku benci ManU..sekian.

angahfarah berkata...

salam akak..
moga akk n baby sht2 aja...

ainazliena berkata...

kecik2 dh pandai tnjuk penumpuk..atutnyer auntie..

Umi berkata...

angahfarah : salam.. terima kasih, ye... insyaallah..
ainazliena : huhuhu... =)

Achik berkata...

Mak teh bila nk wat kan blog ahmad aqil nie...Aqil dh lima bulan....huhu....

Umi berkata...

raya nti jumpe kat rumah opah.. mak teh buatkan kat rumah opah je.. boleh, gitu? =)

Mata Hati berkata...

salam ziarah dan salam perkenalan..

encik azuwan berkata...

masih belum terlambat utk mengucapkan tahniah.hehe.

Umi berkata...

tq2.. mg2 wife ko pn selamat nti...

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com