Khamis, 6 Mei 2010

SELAMAT HARI IBU...



Dikesempatan ini, aku nak ucapkan SELAMAT HARI IBU kepada semua2 ibu2 .... Moga2 kalian menjadi ibu yg sabar dan tabah menghadapi dugaan demi dugaan membesarkan anak2.....

Aku nak ucapkan TERIMA KASIH tidak terhingga buat ibu ku, KHADIJAH BINTI ABDUL, melahirkan, membesarkan, menjaga, mendidik dan sentiasa mendengar keluhan, masalah yg aku hadapi dari dulu hingga sekrg...... I LOVE YOU MUM....

Buat satu2nya akak ku, IZA ROZANI dan akak2 ipar ku, NOR HAWATI, ROSDIANA dan HADIJAH (belah aku), SANIAH, JANNAH, MAK SU (akak ipar di kampung belah suami) yg masing2 sudah menjadi ibu.... SELAMAT HARI IBU..... walaupun kalian boleh dikatakan ibu yg garang, tapi kalian juga antara ibu yg sabar dengan karenah anak2.... Moga2 kita tergolong antara ibu2 yg mithali.... Insyaallah..........





7 ulasan:

helena's berkata...

semalam hari jadi mum saya!

Achik berkata...

Terima kasih lah yea...Selamat Hari Ibu jugak...Semoga menjadi seorang ibu yang tabah hingga ke akhir hayat...

encik azuwan berkata...

dah wat check up ke?sempat lagi update blog.

Umi berkata...

oo.. hepi besday 4 ur mum..

Umi berkata...

Achik : ok... sama2 la kita... :)
Encik Azuwan : sebelum gi checkup, update blog dulu.. huhuhu...

tunbegia berkata...

kasih ibu membawa kesyurga, kasih bapak takdok tolok bandingnya,

salamm,

Umi berkata...

Achik : sama2 la kita... :)
Encik Azuwan : huhu.. update blog kan tak lama.. :D
Tunbegia : yup.. betul tu... salamm...

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com