Selasa, 18 Mei 2010

Kelahiran Baru Bulan April 2010...

Alhamdulillah, hari nie, sudah 39 hari akak aku a.k.a ACHIK HariZahin melahirkan zuriat yg ke 4... TAHNIAH buat Achik... Achik selamat melahirkan anak lelaki yg ke 3 pada 09/04/2010..... hadiah utk Achik sempena usia ye yg ke 32 tahun pada 15/04/2010 yg lepas... "HAPPY BELATED BESDAY" utk Achik... Kak Long Yana a.k.a KAKAK teringin sgt nak adik perempuan... xpe la, KAKAK, dpt adik boy pun ok kan.... klu nak gak perempuan, KAKAK request la lagi ngan Ibu / Ayah... hehehee..... Umi tumpang happy... :)

Ni gambar terkini adik Ahmad Aqil..... dgr cerita dari Achik, berat terkini dia 3.75kg... masa lahir, 2.95kg... Syukur, alhamdulillah, adik Aqil sihat....  :)

Hariz suka tanya, "Achik ane?" pastu, dia dah tanya, dia jawab sendiri sambil tanya, "Achik ngan baby, eh?"... huhuhu... skrg nie, mesti dah jarang sgt dpt jumpe baby Aqil... sebab Achik dah pindah Bandar Seri Alam... klu sebelum nie, aku rajin gak singgah melepak rumah dia, di Jalan Pulasan, berhampiran taska anak2 aku.... skrg nie, kena la tunggu Ayah HariZahin free, baru leh ke sana... maklumlah, anak2 ku itu, agak aktif dlm kereta...


Ahmad Aqil cepat2 besar ye...
Nti leh main sama2 abg2 AHMAD kamu...  :)




3 ulasan:

sirna berkata...

mancungnya hidung dia!nak geget ...ngeee..=)

Umi berkata...

jgn!!!!... jgn tak gigit.. hahaha

laila berkata...

comel!

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com