Khamis, 18 Februari 2010

13SX - 18SX...

2 hero aku skrg nie, klu mandi, mesti kena mandikan 2-2 sekali.. tak boleh mandikan salah sorang... nak tido pun gitu... klu bangun tido pun, gitu.... mesti 2-2... klu salah sorang nak tido, lagi sorang tak tido lagi, yg sorang tu, akan buat bising, buatkan yg nak tido tu, xleh nak lelap dengan lenanya.... ok la tu kan.... Umi gak yg senang... leh la Umi lelap sekali.... hehehee......... tapi yg tak bestnya, klu sorang meragam, lagi sorang pun meragam gak!! walaaaa..................... tak terlayan Umi..... sabar2....  :-)

Ni aksi 2 hero Umi klu dpt peluang mandi + main air.... ish2........................


9 ulasan:

SharHanah® berkata...

Salam perkenalan daripada saya....
Terima kasih follow sy (saya link url blog awak dlm blog saya)
Waa... kita geng la... ada anak² beza setahun...hihihi... macam kembarkan... boleh lah kita tukar² pendapat☺

Umi berkata...

salam... :)
yup... mcm kembar.. tak terlayan... lagi2 la saya dpt 2-2 hero...

helena's berkata...

kak..bestnye..layan kerenah anak kan?

nak anak!

haha!

h4ni3 berkata...

hmm.. budak2 dgn air memang tak dapat dipisahkan kan umi.. agak2 ada tak budak yg tak suka main air... hehe

Wan Anie berkata...

macam kembar jer kan....:D

anak2 memang menguji kesabaran.. tu baru ber-2 belum ber-3, ber-4...

temp. housewife berkata...

anak2 dara sy pernah mandi mcm ni dulu. skrg dah tak muat sbb yg si kakak, kaki dah pjg.

Umi berkata...

helena : kawin la cepat2.. hehehe
h4ni3 : aar kan... boleh dikatakan semua budak suka main air.. :D
wan anie : aar.. uji kesabaran tul... :)
temp housewife : iye la sis... tu pun ikutkan dah sempit...

yaTy ♥ berkata...

alahai..
comel nye 2-2 dlm tab tue..
huhuh..

denaihati berkata...

Bestnya dapat mandi dalam kolam renang kecil tu...

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com