Isnin, 28 Disember 2009

Jusco Tebrau...

Semalam, Hubby cuti... boring2 dok rumah, dia ajak gi jejalan... lokasi yg aku pilih, Jusco Tebrau, nak bagi Hariz main2 kat playground yg ada kat situ.... Pergghh.. sampai je lokasi yg dipilih, nak cari parking punya la susah... pusing hampir 5x... tak jumpe gak parking yg strategik.... last2, Hubby menyelitkan diri (kereta kecil ku itu) di tgh2 dinding ... hehee.. eh, dpt bayangkan ke mcmne tu? xpe la, klu tak paham pun xpe...

Bila dah sampai di playground, Hariz plak badmood... semua dia x nak naik... Zahin lak takut2.... disebabkan aku dah beli token, so, aku pun naik la sekali ngan anak2... hehe... Ummi diorg lak beriye2.. disebabkan keBADMOODan diorg, Hubby ajak balik... tapi bukan balik terus... Hubby ajak singgah Tesco Extra Plentong plak, dia nak cari barang dia..... dlm hati, balik nie, nak ajak Hubby gi mamam kat Pizza.. tapi, kecewa.... tak dpt.... huhuhu.. sian kat UmiHariZahin... kena la tangguhkan niat tu... 












2 ulasan:

_Yaya_ berkata...

comelnyee zahin..hehe

UmiHariZahin berkata...

tq, auntie yaya... :)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com