Rabu, 8 Julai 2009

Jawab Tag Dari Syima Syawal

1. Nama panggilan saya : Yaty, Atie, Mak Teh, Yaty Akhir ...
2. Saya sedang mendengar : Lagu di MP3 Kak Ita ...
3. Kekasih saya sekarang : Siapa lagi kalau bukan suamiku ...
4. Mungkin saya patut : Belajar menjahit, belajar memasak... sebab aku nie pemalas giler ...
5. Saya suka : Tidur ...
6. Sahabat-sahabat baik saya : Semua rakan2 aku, aku anggap sahabat ...
7. Saya tak faham : Kenapa ada manusia dah punya pasangan sendiri, sudah punya jodoh sendiri tapi masih mencari2 pasangan yg sesuai utk diri sendiri ...
8. Kerjaya saya sekarang : Juru Rancang / Planner ...
9. Saya baru kehilangan : Xde pape yg hilang setakat nie ...
10. Ramai yang berkata saya : Pendiam .. Eh, iye ke ??
11. Makna nama saya : (Alamak, apa ek ... Lupe laaa, sori) ...
13. Bila saya terjaga dari tidur : Terus toleh kiri kanan, cari anak2, tgk ok ke tak ... tidur ke bangun ... pastu, usap kepala anak2, sambil kiss dahi mereka ... dan tersenyum ...
14. Saya paling meluat bila : Org yg talam 2 muka .. dpn baik, belakang, kutuk kita ...
15. Saya rasa haiwan yang paling comel adalah : Kucing ...
16. Aktiviti / program hari ini : Pergi kerja ... balik kerja, nak singgah kedai, cari barang2 anak2 yg dah abis ...
17. Malam ini saya akan : Tidur bersama anak2 mcm biasa ...
18. Esok saya akan : Bangun pagi, uruskan anak2 hantar gi rumah akak (pengasuh), pastu gi kerja, ngadap pc sampai waktu balik / pam susu tak ketinggalan :) ...
19. Sebelum tidur saya akan : Layan kerenah anak2, tidokan anak2, cuci pinggan mangkuk, basuh baju kotor ...
20. Perancangan hujung minggu : Mcm xde plan, sebab cik abg ku dah plan kan hari minggu nie nak hantar keta gi bengkel ... wawawaaa ... dok rumah je la ...
21. Saya sedang menanti : Maksud mimpi jadi kenyataan ...
22. Saya rasa kesal bila : Anak2 meragam, nak marah2 diorg .. Tapi alhamdulillah, setakat nie dpt kontrol ...
23. Saya sangat berharap : Keluarga yg terbina skrg nie, bahagia sampai akhir usia ...
24. Saya rasa saya seorang yang : Pendengar setia ...
25. Telefon bimbit saya : Nokia 5200 ...
26. Saya sedang merindui : Kehidupan di zaman kanak2 / remaja & anak2 yg ditinggalkan di rumah pengasuh setiap hari bekerja ...
27. Umur saya sekarang : 29 tahun (bulan 6 lepas) ...
28. Pengalaman pahit untuk minggu ini : Hampir2 terjatuh di kilang ... wawawaa ... nasib baik xde yg nampak ...
29. Pengalaman manis untuk minggu ini : Tak byk kerja sgt ... tak tension ... lalalalalalalaa ...
30. Kali terakhir tengok wayang : Erm, bile ek.. ermmmm... tahun 2007 kot, sebelum pregnant anak sulung ...
31. Dalam seminggu saya akan up-date blog sebanyak : Ikut mood ... Kadang2 hari2 kecuali sabtu ahad ... sebab xde tenet kat rumah ...
32. Dalam dompet saya ada wang sebanyak : Eh, mana leh bagi tau, bahaya ...
33. Kali terakhir menonton televisyen : Petang semalam, citer Manjalara - ulangan ...
34. Channel tv kesukaan anda : Xde pun ... Jarang tgk tv ...
35. Orang yang anda rasa nak tag : aKu PeNcHEnTa (rakan blog) ...

2 ulasan:

aKu PeNcHEnTa berkata...

lor umi..cmne nak tag..tak reti la.kena copy paste ker soalan tu?

UmiHariZahin berkata...

hehehe... copy paste jerk soalan tu.. pastu, jawab la.. (",)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com