Isnin, 26 Ogos 2013

Ucaptama Cikgu Apit....


 
 
"SEJARAH AWAL CIKGU APIT SUKA NAK IMBAU KISAH DAN SEJARAH AWAL PENGLIBATAN CIKGU APIT, SEPERTI YANG DIUMUMKAN, CIKGU APIT MULA BERBISNES UNTUK KUMPUL DUIT NAK BERKAHWIN. SETELAH BERSAMA HAI-O MARKETING, SETELAH HANYA TIGA BULAN, CIKGU APIT DAPAT BERKAHWIN DGN ISTERI TERCINTA CDM MURNI ZURIATI.

ITULAH PERKARA PERTAMA ATAU IMPIAN YG DIJADIKAN PUNCA CIKGU APIT MULA BERBISNES

SELAIN KAHWIN, DAH TENTU UNTUK BANTU KELUARGA. SANGAT SERONOK BILA KITA DPT BANTU MAK ABAH KITA MENGERJAKAN UMRAH DAN BERI YANG TERBAIK UNTUK MEREKA.

DAN TAK LAIN TAK BUKAN, CIKGU APIT BERBISNES INI ADALAH UNTUK MENJADI KAYA DAN MENGKAYAKAN SEMUA BISNES PARTNER YANG LAIN.


PRINSIP BISNES

CIKGU APIT AMBIL METAFORA MUDAH, PRINSIP BISNES NETWORKING INI.

BISNES INI SALING TAK TUMPAH SEPERTI MEMBINA SEBUAH RUMAH.

APABILA KITA MULA SAHAJA, DARIPADA MENJADI AHLI, ITULAH TAPAK RUMAH KITA. DARI TAPAK RUMAH, KITA BINA, BINA DAN BINA.

UNTUK MEMBINA RUMAH YANG BESAR, MEWAH DAN KUKUH. TIANG PERLU YANG BERKUALITI, TIANG PERLU BANYAK, TIANG WAJIB KUKUH DAN TAK MUDAH REPUT. INILAH BISNES PARTNER KITA. MEREKALAH YANG MENJADI TIANG YANG KUKUH DAN BERSAMA-SAMA BERDIRI TERSERGAM INDAH.

MENGHARUNGI HUJAN PANAS BERSAMA, SALING BANTU MEMBANTU DAN SENTIASA GEMBIRA BERSAMA.

DALAM MASA YANG SAMA, RUMAH KITA INI ADA SATU BUMBUNG. DAN BUMBUNG ATAU ATAP INI KITA JUGA WAJIB PILIH, YANG CANTIK DAN YANG BERKUALITI TINGGI.

ATAS APA YANG KITA KENE PILIH??? DAH TENTU HAI-O MARKETING.

SYARIKAT YANG KUKUH, DISENARAI DI BURSA MALAYSIA, SISTEM YANG HEBAT DAN ADIL, PRODUK YANG MEMANG TERBUKTI TERBAIK DI PASARAN, PELANCONGAN 5 BINTANG, MAJLIS ANUGERAH, PROGRAM PEMBANGUNAN USAHAWAN, PROMOSI DAN MARKETING DAN TAK LUPA PENGURUSAN YANG SISTEMATIK.

TERIMA KASIH HAI-O.

SELAIN ITU, SEPANJANG KITA MEMBINA RUMAH INI, KITA SENTIASA ADA JURUTERA ATAU ARKITEK UNTUK PASTIKAN RUMAH KITA INI KEKAL TERSERGAM INDAH. MEREKA INILAH LEADER KITA, MENTOR KITA.
MEREKA PANTAU, MEREKA COACH, MEREKA GUIDE SEBAB TANPA MENTOR, RUMAH AKAN ROBOH.

ARKITEK DAH PANTAU, TIANG DAH KUKUH, ATAP DAH ADA, DINDING JE YANG BELUM. DINDING BAGAIMANA YANG KITA NAK PILIH UNTUK MELINDUNGI ISI RUMAH???

METAFORANYA, DINDING INI MERUPAKAN ILMU. ILMU LAH YANG PASTIKAN KITA TERUS BERADA DI PERSADA BISNES YANG MENENTUKAN KITA BERMULA WALAU DENGAN BONUS 3ANGKA, BERKEMBANG LAGI KE 4ANGKA SETERUSNYA BONUS 5ANGKA.

BEGITULAH KISAHNYA, SATU-SATUNYA BISNES YANG TAK LARI DARIPADA PRINSIP ILMU MENTOR DAN SISTEM. SEMUA ADA….
HANYA DALAM BISNES NETWORKING!!!!!!


HARAPAN

ALHAMDULILLAH
BERSAMA HAI-O MARKETING DAN STG DALAM BISNES INI, SEMUA BOLEH. YANG PALING MEMBERI MAKNA APABILA KITA BERBISNES, KITA DAPAT MENAMBAH NILAI HIDUP ORANG LAIN DARI SEGI KESIHATAN DAN EKONOMI.

APABILA MENAMBAH NILAI ORANG LAIN, INILAH YANG KITA JALINKAN. KITA JALINKAN SILLATURAHIM ATAU RELATIONSHIP.

BILA KITA JAGA RELATIONSHIP, PROFIT ATAU KEUNTUNGAN PASTI BERGANDA-GANDA.

HARAPAN SAYA DAN SEMUA BISNES PARTNER SAYA, KITA JADIKAN BIDANG NETWORKING BISNES INI SEBAGAI PLATFORM TERBAIK UNTUK KITA KECAPI PASSIVE INCOME DAN MENUJU KE ARAH FINANCIAL FREEDOM.

TERIMA KASIH

SAYA INGIN MENGAMBIL KESEMPATAN INI UNTUK MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PIHAK YANG SENTIASA MENYOKONG SAYA DALAM BISNES INI.

TERIMA KASIH KEPADA ISTERI SAYA, CDM MURNI ZURIATI MERUPAKAN TULANG BELAKANG KEJAYAAN SAYA SEHINGGA KINI.

MAK DAN ABAH, JUGA IBU MERTUAKU YG SENTIASA MENDOAKAN KEJAYAAN ANAKMU INI. MEMANG TAK TERBALAS JASA KALIAN.

ANAK-ANAK YANG SANGAT MEMAHAMI DAN SENTIASA MEMBERI SAYA INSPIRASI UNTUK TERUS BERJAYA.

BARISAN MENTOR SAYA CDM HJH SITI ATKAH YG MEMBAKAR SEMANGAT SAYA UNTUK MENJADI USAHAWAN JUTAWAN.

MENTOR SAYA CDM NORAZLIN NORDIN, TAK PERNAH JEMU BIMBING SAYA HINGGA KE TAHAP INI.

MENTOR KEWANGAN SAYA, CDM ARIFIN SHAH, YANG BANYAK BERI TUNJUK AJAR, BAGAIMANA CARA URUS DUIT DGN BIJAK.

SEKALI LAGI TERIMA KASIH UNTUK HAI-O MARKETING YANG KUKUH SELAMA 21 TAHUN INI. SEMOGA HAI-O MARKETING TERUS GAH DALAM INDUSTRI BISNES NETWORKING DI MALAYSIA.

TERIMA KASIH YANG SANGAT BESAR DAN TAK TERHINGGA KEPADA WARGA STG, SEMUA BISNES PARTNER DAN BISNES OWNER DALAM EMPAYAR CIKGU APIT TEAM...

JANJI SAYA, KITA BERJAYA BERSAMA KITA KAYA BERSAMA DAN KITA GEMBIRA BERSAMA. INSYA ALLAH...


TERIMA KASIH SEMUA.
TERIMA KASIH YA ALLAH."

Tiada ulasan:

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com