Rabu, 1 Ogos 2012

Testimoni MMR 1

Kisah berlaku seminggu selepas MMR..

Special Dedicated to warga STG..(lebih2 lg Mentor Norazlin Nordin..)

Saya ni bukan pandai pn nak tulis karangan ni.. nanti cikgu bahasa duk ketawa dekah2..hihihiiii.. Pun rasa ngeri kut2 orang ingat saya dah jadi dukun tarik duit..! Sebab sebelum ni saya di kenali sbgai dukun lintah kat TJ Mart.

Saya citer ckit..seperti semua maklum, saya terlibat di STG kerana ilmu MMR ni.. sbb ada seorang bff saya menuju tahap jutawan kerana ilmu Dr Azizan.. Saya memang suka ilmu spt aura..so kuasa minda juga ilmu yg sy sangat suka. Apa kesannya pada saya selepas menghadiri MMR..

Isnin 9hb..biz (kedai urut kaki & lintah) mcm biasa..hari isnin biasanya sales agak redup sbb Ahad org dah belanja kat pasar..Saya rasa permintaan produk cam biasalah tapi sebenarnya ramai customer dtg mintak barang yg dah lama x terjual.. (tu pn sy masih x perasan lagi..) tp bila kira duit ptg tu ada lebihan duit sale.. Saya pn mula siasat nape pekerja x catat jualan..bila soal2 memang semua dicatat. Sampai close sale malam tu saya kira stock kat kedai..memang sah ada 'wang asing masuk' dlam peti duit..
 
 
Selasa 10hb..dari pagi org x ramai tp bila cust tengok saya ada aje nak beli..(saya senyum lebih sangat kut..) tp yang pelik tu..minyak lintah yg lama tersimpan tu pn orang nak beli.. Sampai ke malam saya mula perasan kalau cust nak perfume hijau cthnya..xde..saya kata beli lah warna oren..dan customer beli bukan aje beli oren tp biru..x puas hati dibeli pulak mandian aura.. maka sales hr selasa pn agak bagus..

Rabu 11hb...sales biasa2 tp tetap ada 'wang asing masuk'..dan saya mula faham..duit suka kan saya..dia datang kat saya melekat2..melalui jualan ataupn 'datang' sendiri..! Semenjak hari itu saya asyik pk yang baik2 aje..takut nak pk yang bukan2..brsangka baik sahaja..

Sehingga hari MSR pn magnet makin kuat, saya katakan 'nak' dan serah..krn urusan selebihnya urusan Allah..! hari ni..ada lagi peristiwa..dan biz partner saya menyaksikan sendiri..bagaimana duit itu mengejar saya setelah saya katakan kat biz partner saya...'kita serahkan kat Allah..sebb Allah yang pegang hati prospek tadi.. x sampai 5 mnit saya kata begitu..tel berdering, dan prospek katakan 'Yes...' Alhamdulilla..tk Allah..!

Lupa nak beritahu..apa yang saya suka buat.. bayangan kat tepi laut tu..yang duit melekat2 kat badan..kadang2 tu sehari 2-3 kali saya buat..ini semua dgn izin Allah.

Sekian, terima kasih..!

2 ulasan:

Ummi Iman berkata...

Alhamdulillah rezeki. Tp saya kurang fhm juga ttg duit lebih dan melekat2 tu ;)

AtiEyZ berkata...

@Ummi Iman, terima kasih sudi melawat blog saya... duit melekat2 tu, rezeki yg tak disangka2... ada teknik yg diajar dlm MMR, yg bila dipraktikkan, rezeki yg tak disangka2 Allah bagi.. :)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com