Rabu, 13 Julai 2011

Pengumuman CONTEST AKSI SI CILIK...

Terima kasih di atas penyertaan aksi2 si cilik yg comel2...... kalau ada lagi yg tiba2 nak tukar gambar, boleh tukar, sebelum dateline.... apa2 pun, link jgn tukar, cuma tukar gambar saja.. lepas dah tukar, info saya.. nti saya notes di atas pertukaran tersebut...

Disebabkan ramai yg join... so, saya akan ada kan cabutan bertuah....

Hadiah cabutan bertuah, bernilai Topup RM10 ... ok tak? 

Senarai peserta, boleh tgk di list bahagian kanan blog nie, di bawah gambar CONTEST AKSI SI CILIK...



Akhir kata, GOOD LUCK ye pada yg join.....







4 ulasan:

angahfarah berkata...

salam..
kak..sy tukar gmbr aksi baby..hehe..
link yg sama : http://angahfarah-jalinankasih.blogspot.com/2011/06/contest-aksi-si-cilik.html

Nisa' Azman berkata...

stuju2..hehe..topup pun ok gak..^_^ok, name ade dlm list..TQ

ummi anum berkata...

nama ada dalam list..thank you!!..top up pun ok apa..hehehe..

AtiEyZ berkata...

@nisa'azman dan @ummi anum, thnks join... ntikan cabutan bertuah tu... tak pasti lagi bila.. :)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com