Jumaat, 4 Jun 2010

Belated Birthday My Mum....

23.05.2010 (Ahad) yg lepas, Hari Lahir Emak / Ibu / Ummi ku, PUAN KHADIJAH BT ABDUL yg ke 57 tahun... SELAMAT HARI LAHIR BUAT IBU ku.. SEMOGA SENTIASA SIHAT dan SABAR / TABAH menghadapi liku2 kehidupan seorg ibu kepada 6 org anak / Opah kepada 13 org cucu...



Hari Sabtu, aku sempat balik dari Pasir Gudang ke Simpang Rengam bertiga sahaja dgn HariZahin... Ayah HariZahin, kena kerja shift pagi weekend tu... Syukur, alhamdulillah, perjalanan aku ke sana, dan perjalanan pulang semula, selamat dan berjalan lancar...

Hari birthday Emak, adik layan aku gi jalan2 di Air Papan, Mersing... tak stay sana pun, balik hari je... dan sampai kat sana pun, tak mandi manda... ni antara gambar yg aku sempat snap di sana.....



Gambar terkini si Zahin.. Aksi candid..


Adik aku dah layak bergelar seorg Ayah dah.. hehehe



2 ulasan:

laila sanuri berkata...

hepi besday to u also...06.06.2010

Umi berkata...

tq2...

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com