Jumaat, 8 Januari 2010

Keputusan Contest

esSyukur ALHAMDULILLAH... aku dpt berita gembira... byk2 contest yg aku join, ada 1 terselit menyatakan aku sebagai PEMENANG... hehehe...

Kepada yg tak ikuti blog aku sebelum nie... ni LINK contest yg menunjukkan aku join.. anjuran bro DAWIE ...

Terima kasih byk2 kepada bro DAWIE.... sebab dia pilih CERPEN aku sebagai pemenang...  dan TAHNIAH gak pada peserta......

11 ulasan:

Me_Lina berkata...

tahniah tahniah tahniah... hehehehe

helena's berkata...

TAHNIAH TAHNIAH!

UmiHariZahin berkata...

terima kasih lina... terima kasih helena... :)

Ecomel berkata...

tahniah2..bleh wat novel ah pasni.. :)

UmiHariZahin berkata...

terima kasih, Ecomel... mm.. :D

chem berkata...

tahniah.. tahniah... tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa tahu kan ..

UmiHariZahin berkata...

terima kasih, chem...

aku zaty berkata...

tahniah!=)

UmiHariZahin berkata...

terima kasih zaty... :)

RHEA@ezany's berkata...

mana entry yang ada cerpen saudari tu ye? saya cari tak jumpa.. kelmarin tak sempat nak baca.. :)

Umi berkata...

alamak, mana ek,tak perasan entry tu dah hilang... sori, RHEA@ezany's, umi try cari file tu dlm pc.. mcm dah xde je.. aduii..

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com