Khamis, 8 April 2010

Hadiah Dari Gali-Gali Contest...

Mula2 nak ucapkan terima kasih sekali lagi kepada ibu FAHEEM JR.... kalau ibu Faheem Jr a.k.a CIKMIN tak anjurkan contest ni, saya tak berpeluang memenangi hadiah yg ditawarkan...

Utk pengetahuan CIKMIN, saya dah dpt hadiah yg CIKMIN janjikan tu....

Terkejut gak tgk hadiah tu... ingatkan dpt 1 set jerk, tu yg saya bagi tau, saya nak utk HER... tp yg sampai 2 set... wah... teruja sgt.. tak sabar nak balik, bagi cik abg set utk HIM....

Dapat2 jerk hadiah yg dimaksudkan, aku terus snap, dan upload dlm blog... sori la yerk, gambar tak clear.. nak cepat nie, jap lagi nak balik gi klinik..


sila klik gambar utk tumbesaran





4 ulasan:

Faheem Jr berkata...

wah..sepantas sampai kan..sehari jek,boleh bwk solat tau perfume ni,kiranya boleh sepanjang hari la wangi-wangi.. :p

note tu org abx yg tolong tulis tu...hihihi..

Umi berkata...

tu la.. cepat kan... alhamdulillah... terima kasih byk2 tau, cikmin... suka sgt dpt hadiah tu... dah try dah malam tadi.. wangi yee.... :)

wah, org abx tau2 je kan, tu hadiah no 3.. :P

temp. housewife berkata...

bestnye dpt hadiah minyak wangi.

Umi berkata...

aar, sis... teruja sgt bila dpt hadiah ni.. :)

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com