Jumaat, 9 April 2010

Appointment 08/04 - Semalam....

Klu di waktu pagi2, aku timbang di klinik panel company aku, berat aku maintain jerk tak naik dan tak turun... tp, di petang hari, aku gi checkup di klinik gov, berat aku naik 1kg, jadi 62kg.... huhuhu.. lega ye rasa di hati... so, lepas nie, appointment, ditukar ke sebulan sekali.. klu sebelum nie, 2 minggu, dah kena gi lagi..... tp aku kena gi gak la klinik gov tu, lagi 2 minggu, bukan untuk aku, utk si Zahin.... follow up perkembangan dia... klu tak rajin, aku tak gi kot... sebab kena apply cuti lor... hehehee.... apa la Umi Zahin nie kan.......... insyaallah, klu xde pape hal, aku cuti halfday utk Zahin......

gambar ihsan dari google

2 ulasan:

Wan Anie berkata...

moga semuanya sihat... termasuk umi dan baby dlm perut tu yer...

take care!

Umi berkata...

tq wan anie... :) insyaallah.. doa2kan ye..

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com