Isnin, 23 November 2009

Aktiviti Baru...

Minggu lepas, plan2 nak balik Spg Rgm jumpe Atok/Opah bertolak dari Pasir Gudang sebelum tengahari... tapi, lain plak jadi nya... ayah HariZahin nak rehat dulu.. sebab dia kepenatan, balik kerja malam.... so, sementara tunggu ayah HariZahin, aku layankan si HariZahin main train Huggies..... byk gambar, tapi semua gambar candid... Hariz sembunyi bila nampak aku nak snap.......... Adik lak, xnak main sekali... sibuk nak rebut kamera dari tangan Ummi...... so, ni la antara gambar2 yg boleh di publishkan di sini...

Itu ini je, setelah Adik tido bangun beberapa kali, baru la kami bergerak pulang ke Spg Rgm.... dan alhamdulillah, selamat tiba mlm ahad tu...



Eh2... mcmne nak download video ek? tak reti la plak............ ada sape2 yg sudi ajar tak?...




3 ulasan:

mama uzma berkata...

salam ziarah...
bestnya ada hero besar2 dah..
mesti riuh umahkan..

UmiHariZahin berkata...

wslm...
hehe... riuh sgt.. tu belum adiknya dah pandai jalan... mcmne la riuhnya nti tu... uzma kena ada adik tu.. ;)

mila80 berkata...

ko nak download video? ko kena install downloader dulu... amik kat http://uk.real.com/realplayer/trialpay/ ko pilih yg freedownload tu.. install cam biasa.. bila dah install, kat sebelah atas kanan semua video akan keluar button download (aku selalu download youtube).. just klik jer kat button yg kadang2 hidden tu utk download.. mudah jer.. nak download video apa?

Biz partner diperlukan... PROJEK ISTIMEWA STG... Produk, Ilmu MMR, FB Genius dll... HUBUNGI SAYA 011-286 31380... atau email: atiegurlz@gmail.com